Priser

Å oppi en fastpris er vanskelig før en veit noe om omfanget av prosjektet. Det er noen få unntak, de er i så fall listet her på siden. For alt annet gies prosjektpriser.

En av de er «startpakken», som er en mal jeg bruker, der det er helt faste rammer. Tilpasser bare farger, bilder og navn.

Alle priser er eks mva.

Timepris

Dette blir bare brukt når du som kunde krever dette, eller om jeg f.eks må inn å redde en hacket WordPress side. Der det er umulig å si noe om omfanget.
For alt annet gies prosjektpriser.

800 ,-

Hjemmesider

Det å gi en fastpris på en hjemmeside er ikke alltid like lett.  Derfor tilbyr jeg to løsninger, en for deg som er på budsjett og en for deg som ønsker en skreddersyddløsning. Enten fordi du behøver spesielle funksjoner, eller vil fremheve design enda mer.
Begge løsninger gir deg en et moderne design, allsidig plattform og sikkerhet.

Skreddersydd

Her blir det gitt priser etter at vi har sett på hva du behøver og hvor stort prosjektet blir.
Designet blir bygget fra bunnen, det blir lagt til det du behøver av funksjoner og undersider
. Alt tilpasset ditt behov og budsjett.

Dette gjelder: «Presentasjon»og «Skredder».

Budsjett

Med denne kommer du fort på nett, her brukes en mal, der bilder, farger og tekst blir tilpasset deg. En fullverdig hjemmeside, med gitte rammer, for å holde prisen nede. Moderne design.
Her er det fult mulig å bygge videre etter som behovet melder seg.

Dette gjelder: «Startpakke».

Pakker

Dette er pakkene jeg tilbyr, bare «Startpakke» er fastpris. For de to andre kommer prisen an på innholdet, om det behøves logo, fototjenester utover «stockphotos»/egne bilder eller om dere skal ha service avtaler.

Husk at det kan gjøres billigere ved å fjerne elementer, ta kontakt så finner vi en løsning!

Dine oppgaver

Domene (navn), webhotell og SSL (grønn hengelås i nettleser) er ikke med i prisen, og noe du må stå for i alle pakker. Dette er viktigt at du eier, og ikke jeg. Slik at du ikke mister rettighetene til ditt merkevare.
Så klart hjelper jeg deg og gir deg råd, du står ikke alene.

Sammen er vi sterke.

Innholdet som tekst og bilder, bilder utover stockphotos, er din oppgave å stå for. Da du kjenner din bedrift og hva som skal formidles.

Er du klar ?

Gjør din hjemmeside jobben, for deg og dine kunder ? Ønsker du å se på mulighetene ? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Andre tjenester

For alle andre tjenester, må dette bedømmes fra prosjekt til prosjekt. Pris vil bli gitt når en kjenner omfanget og tidsaspektet.

Typisk for visittkort og takkekort/innbydelser, fra 1500,-  eks. mva og trykk/shipping.

Typisk for logo, fra 4000,- eks mva.

S MediaDesign

3218 Sandefjord

Tlf: 932 63 456