Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://smediadesign.no

Org . nr: 996656063

Kontaktinformasjon finnes under kontakt.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der

local as well as systemic side-effects, relative cost and little blue pill of.

. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du sender inn via et kontaktskjema, så blir dette sendt til en e-post som vi har råderett over.
Informasjonen du da sender, blir lagret i våre mailsystemer og hos vår e-post leverandør.

Denne informasjonen blir ikke delt videre, uten avtale.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted . Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Facebook Pixel

Vi bruker Facebook Pixel for å kunne spore trafikk som kommer fra våre Facebook annonser.
Les mer om dette her:
https://www.facebook.com/business/help/742478679120153

Google Analytics

Bi bruker Google Analytics til å bedre forstå hvordan du bruker hjemmesiden, og se hvordan besøkende beveger seg på siden. Hvordan de kommer og forlater siden. For å kunne tilby en bedre opplevelse for deg

Google Tag Manager

Google Analytics og Facebook Pixel blir styrt via Google Tag Manager.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ingen av dine opplysninger blir delt med andre, med mindre dette blir avtalt.
Unntaket er som beskrevet under «Kontaktskjema» og «Informasjonskapsler».

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn) . Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Informasjonskapsler blir lagret et år, eller til du sletter de i din nettleser.

Annen informasjon fra kontaktskjemaer, blir lagret til du ber om at det slettes, eller vi ikke ser noen nytte av den lenger.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Vi kan kontaktes via kontaktsiden.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Ved å holde våre systemer oppdatert, holde passord trygt lagret og velge gode passord, sørger vi for at lekasjer er minnimert.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved en datalekasje, vi vi gå igjenom våre rutiner, informere den det gjelder og oppdatere våre passord.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Her gjelder det som angår informasjonskapsler og Google Tag Manager elementer.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Her gjelder det som angår informasjonskapsler og Google Tag Manager elementer.

S MediaDesign

3218 Sandefjord

Tlf: 932 63 456