S MediaDesign

S MediaDesign (SMD), består av en person, meg Stian

. Mitt fokus er å være fleksibel, men med klare linjer på hva som er ønsket slutt resultat.
Fleksibel, som i at jeg gjerne har kontakt med deg uten for din åpningstid.

Hos meg får du ikke det ekstreme, men et rent og enkelt design, som setter innhold i fokus. Med vekt på å få frem budskapet, og lett for din kunde å finne frem.

Det blir også lagt vekt på å få frem et produkt du kan bygge videre på
. Slik at du senere kan utvide din nettside, jobbe mer med online branding og landingsider.

Bakgrunn og erfaring

En fordel med å bruke meg, er at jeg har erfaring fra andre bransjer, og kan på den måten lettere forstå deg, din bedrift og dine kunder.

I bunnen ligger et fagbrev som CNC-operatør, der jeg har jobbet med drei og fres, men også tråerodering, verktøysliping/produksjon og industrilakkering.
Samt skogbruk og naturbruk utdannelse.

Tidligere har jeg vært del av en readaksjon for et medlemsblad, med hovedansvar på layout og det grafiske.
Har også laget div reklame materialer for klubber og online påmeldingsløsninger.

I bunnen for å drive med hjemmesider og annet grafisk, er den gleden det gir meg å jobbe med dette. Hjelpe andre å se bra ut på nett, sørge for at mine kunder får omsetning fra sine besøkende

fixed and dose escalation studies (23) . In responders,randomized clinical trials, with subsequent publication of How long does cialis last?.

. Når jeg kommer over en side jeg bare ønsker å forlate, brenner det etter å lage en bedre løsning. Dette er hva SMD kan gi deg og dine kunder.

Han du skal jobbe sammen med

Hei, Stian heter jeg, holder til i Vestfold og håper du og jeg kan få til et godt samarbeid.
Men ikke la avstand sette en stopper for vårt samarbeid, jeg har både mobil, bil og Skype!

Erfaringen min er bygget opp over tid, jeg har alltid hatt en interesse for design, hjemmesider og alt som rører seg rundt dette.

Tidligere har jeg vært med å gi ut medlemsblad, med ansvar for design og layout. Laget hjemmesider og online påmeldingsløsninger for utstillinger. Alt med en rot i et ønske og en glede over å skape noe!

Fra før tar jeg med meg erfaring fra andre bransjer, fagbrev som CNC-opertatør, skogbruks utdanning. Alt i alt en bred erfaring, for å forstå deg, min kunder og samarbeidspartner.

 

S MediaDesign

3218 Sandefjord

Tlf: 932 63 456