Vi løser dine web, foto og grafiske behov!

Tjenester

Her kan du lese litt om hva vi tilbyr, men ikke en begrensning, så finner du ikke hva du leter etter, kontak oss.
Vi er alltid ute etter å kunne hjelpe våre kunder med hva de måtte behøve, og nytt er alltid gøy og utfordrende. Vi ser på ditt behover, ser om det passer inn hos oss, også fikser vi det!

Nettsider / Webløsninger

En god nettside gjør deg synlig på nett og med riktig innhold, vist på en rydding måte, får den deg til å fremstå oppdatert og seriøs. Vi hjelper deg i denne prosessen, enten de er nye sider, eller en gjennomgang av de sidene du alt har. Kanskje behøver du å rydde litt, eller oppdaterte portrett bilder.

Vi hjelper deg gjerne helt fra starten, med valg av domene, webhotell og oppsett av mail. Videre ser vi på hvordan type nettside du behøver. Enten du bare behøver en statisk side, eller en dynamisk der du kan gå inn å oppdatere informasjon selv.

Wordpress er den plattformen vi bruker til dynamiske sider, der vi enten bruker et Wordpress theme eller vi lager et design for deg. Det er heller ikke noe i veien for at vi kan lage hele siden fra bunnen, uavhengig av andre plattformer.

Alle sider er selvfølgelig mobilvenlige, og kan sees like bra på en PC, som en mobil/nettbrett.
En nettside kan være alt fra en digital CV (en side), til en både blogg og en side med mange undersider.
alt dette er med på å bestemme prisen.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi fikser det nok!

Grafisk / Trykksaker

Hva med et strandflagg (beach flag) utenfor din butikk eller stand ? Kanskje en rollup med informasjon om deg og ditt produkt utenfor en stand eller i butikken din ?

Vi hjelper deg med å sette opp et godt visittkort, eller kanskje du behøver en flyer, informasjonsblad, poster eller lignende. Igjen kan vi hjelpe deg med å foto og et oppsett som får frem ditt budskap, videre hjelper vi deg enten med å finne et trykkeri eller tar hele den prosessen for deg, slik a du ender opp med å bare få levert produktet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi fisker det nok!

Foto

Enhver nettside, flyer eller hva det måtte være heves med gode bilder, mye kan man finne av stockphotos på nettet. Derimot er det enda mer gøy med bilder som er en representasjon av deg eller firmaet ditt. Dette kan være portrettfoto av deg og ansatte, eller dine produkter. Dette hjelper vi deg med, og tar det deretter videre til nett og trykksaker om dette er ønskelig

Vi kan også ta enkle portretter etter feiringer, som konfirmasjon, slektstreff eller hva du ønsker å forevige.
Ved siden av produktbilder, kan vi hjelpe deg med salgs og utleie bilder.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi fisker det nok!

Takkekort / Invitasjoner

Om du ønsker et personlig preg på ditt takkekort eller invitasjon, så er vi gode på dette. Du kommer gjerne med egne bilder og kanskje eksempler på noe du har funnet på nettet eller Pinterest. Der etter lager vi et design, som du godkjenner og kan bruke fritt til å printe ut selv, eller sende til en leverandør av slikt.

Og har du behov så hjelper vi deg med foto til dette.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi fisker det nok!