Vi løser dine web, foto og grafiske behov!

Om Oss

S MediaDesign (SMD) er et enkeltpersonforetak, med egent organisjonsnummer, drevet av Stian Svendsen. Vi jobber i hovedsak mot små og mellom store bedrifter, samt privat personer, som behøver hjelp med sine nettsider, diverse grafisk og noe foto. Men hos oss er alle velkomne, små, som store kunder, hos oss er ingen jobb bare en fille sak. Vi ønsker å hjelpe deg der vi kan, også med å finne rett aktør, om vi ikke kan.

Stian er egentlig utdannet innen mekanisk industri/produksjon, som CNC operatør, der han har fagbrev. Som CNC operatør håndterer man dyre datastyrte fresemaskiner og dreiebenker, som må programmeres. Det kan være seg serie produksjon, eller spesial deler etter kundens spec. Industrilakkering og produksjon/sliping av spesialverktøy til treindustrien er andre områder Stian har vært innom. Allsidig og ikke redd for å prøve seg på nye oppgaver.

Han har også utdannelse innen skogbruk og naturbruk. Datateknikk på fagskole, der hovedfagsoppgaven var å sette opp et trådløst nettverk, med tilhørende side for beboerne, dette var en gruppeoppgave.

Det var her interessen for nettside utvikling og design våknet, og første domenet ble opprettet. Etter det så har det vært mange små prosjekter, både alene og i samarbeid med andre.

Det har ofte vært i forbindelse med andre hobbyer og verv i foreninger, som har bidratt til utvikling av online påmeldingssystem til utstilling, deltakelse i en redaksjon for medlems blad (ansvaret for det grafiske oppsett), forum administrator.

Alt dette har ført til et ønske om å satse på firma og utnytte den varierte erfaringen og kunnskapen, til å hjelpe andre dere ute til å bli sett.

Som et lite firma er vi fleksible og har muligheten til å tilpasse oss deres behov. Ikke minst bruke av erfaringen til å forstå deres hverdag.